Een nieuwe auto kopen

Een nieuwe auto kopen

Moet u uw volgende auto kopen of leasen? Dat is een lastige vraag, maar met informatie over beide kunt u kiezen. Hier zijn de voor- en nadelen van elk.

Het kopen van een auto is niet zo eenvoudig als gewoon wandelen in de dealer, geef ze je geld, en rijden van de partij met het. Als het gaat om het daadwerkelijk betalen voor die auto die je wilt, wij van Wij kopen auto’s stellen hier een paar opties voor.

Een nieuwe auto kopen versus een nieuwe auto leasen: wat is beter?

De twee belangrijkste opties dealers zal u geven zijn leasen of kopen van de auto. Een lease is wanneer u een overeenkomst aangaat met de dealer om een maandelijks tarief te betalen aan de geldschieter van de fabrikant of bank voor de auto. U betaalt in wezen alleen maar om de auto te gebruiken tot het einde van uw leasecontract.

Een auto kopen, of financieren, betekent een lening aangaan om de auto te betalen. Je hebt nog steeds maandelijkse betalingen, maar die worden gedaan aan de bank of leningverstrekker. En als alles is afbetaald, bent u eigenaar van de auto.

Dus je vraagt je waarschijnlijk af, moet ik een nieuwe auto leasen of kopen? Er zijn voors en tegens aan beide opties. Maar het komt echt aan op uw situatie en wat voor u de juiste is. We hebben de voor- en nadelen van leasen versus het kopen van een nieuwe auto voor u op een rijtje gezet, zodat u een idee krijgt van wat u het beste kunt kiezen.

Leasen

Wanneer u een auto leaset, betaalt u voor een deel van de auto in plaats van het hele ding van tevoren te kopen. Afhankelijk van de voorwaarden van de lease, betaalt u een bepaald bedrag als aanbetaling en doet u daarna maandelijkse betalingen.

Er zijn zowel goede als slechte kanten aan het leasen van een voertuig. Afhankelijk van hoe lang je de auto wilt houden, hoeveel je ermee gaat rijden en wat voor auto je wilt, kan een leasecontract een goede optie zijn. Ondanks veel mythes over auto’s kopen, is het mogelijk om een goede deal te krijgen met een lease-overeenkomst.

Veel mensen gaan voor leasing omdat ze vandaag een mooiere auto voor een lagere prijs kunnen krijgen. Het kan net zijn wat je nodig hebt om een auto te krijgen die je leuk vindt, tegen een prijs die je je kunt veroorloven.

De voordelen van leasing:
U kunt lagere maandelijkse betalingen hebben, met lage of geen aanbetalingen
U kunt een betere auto krijgen voor minder geld vooraf, en vaker een nieuwe auto krijgen
De optie van leasen om te kopen stelt u in staat om te beginnen met lage betalingen vooraf en geen beperkingen op het aantal kilometers. Dan kunt u herfinancieren op het einde van de leaseperiode met een verlenging van de financiering en een gegarandeerde afkoopprijs.
Er zal 3 jaar garantie op het voertuig zijn
U betaalt minder belastingen
Geen gedoe met inruilen op het einde van de leasing
Als u een auto leaset voor uw bedrijf, kunt u 100% van de betaling, verzekering en onderhoud van de auto declareren
De meeste leasecontracten worden standaard geleverd met een GAP-verzekering, wat betekent dat als er schade is aan uw auto en de waarde afneemt, u niet meer de volledige waarde van de auto hoeft af te betalen. De verzekering dekt het gat tussen de werkelijke contante waarde van de auto en het bedrag dat nog verschuldigd is op de financiering

Voordelen van auto leasen

Dat gezegd hebbende, leasing heeft zijn eigen negatieve kanten, zoals alle dingen die te mooi lijken om waar te zijn. Veel verkopers proberen klanten een leasecontract aan te smeren omdat ze op de lange termijn meer geld kunnen krijgen.

Gewoon omdat ze willen dat u uw nieuwe auto te leasen, betekent niet dat je moet. Het kan lijken als een geweldige deal, maar je moet echt kijken naar wat je betaalt en hoe de kosten en vergoedingen uitgesplitst voordat je een lease-overeenkomst.

Zorg ervoor dat u de juiste vragen stelt wanneer u met de verkoper praat. Hun antwoorden kunnen van invloed zijn op wat je kiest te doen. Maar het is een goed idee om deze dingen in gedachten te houden als je probeert te beslissen of leasen versus het kopen van een nieuwe auto de beste route voor je is.

Nadelen van auto leasen

Nadelen van leasen:
Je bent niet echt eigenaar van de auto, dus je kunt er niet echt mee doen wat je wilt
U hebt meestal een specifiek aantal kilometers dat u per jaar met de auto mag rijden
Als u een tweedehands auto koopt, zal een lease niet veel voordeel voor u opleveren
Als u van plan bent de auto langer dan 8 jaar te houden, kost een leasecontract u meer dan financiering
Voorwaarden en contracten kunnen verwarrend en onduidelijk zijn
Een leaseovereenkomst vroegtijdig beëindigen kan u een groot bedrag uit eigen zak kosten
Hoe een nieuwe auto leasen

Kopen: De voordelen

Dus, als u uw nieuwe auto niet gaat leasen, wat doet u dan? Antwoord: kopen. Als u een auto koopt, moet u meestal een lening afsluiten om de betaling te kunnen doen. Dit betekent dat je nog steeds een maandelijkse betaling hebt, maar je bent eigenaar van de auto aan het einde van de lening.

Echter, als je kunt swing de grote betaling, het kopen van de auto op voorhand kan een aantal grote voordelen voor u. Om te beginnen, het zal echt uw auto, dus je kunt ermee doen wat je wilt.

Nadelen van het kopen van een auto

Nadelen van kopen:
Een hogere aanbetaling om te voorkomen dat u meer verschuldigd bent dan de auto waard is
De maandelijkse betalingen zullen hoger zijn dan bij een leasecontract
Na afloop van de garantie betaalt u zelf voor reparaties
Uw geld zal vastzitten in uw voertuig, dat in waarde daalt
Als u een bedrijf heeft, kunt u alleen de afschrijving van het voertuig declareren
Wat kiest u?
Dat is de ultieme vraag, is het niet? Maar uiteindelijk kunt alleen u beslissen welke optie voor u de juiste is. Neem de tijd om na te denken over uw opties, uw omstandigheden en uw financiën. Gebruik dit artikel om u te helpen beslissen tussen leasen en een nieuwe auto kopen.

Wees eerlijk tegen jezelf over wat je je kunt veroorloven en wat je nodig hebt. Zorg dat u niet in een situatie terechtkomt waarin u uiteindelijk meer geld betaalt of verschuldigd bent dan de auto eigenlijk waard is. En als u de beslissing al hebt genomen, bekijk dan de volledige inventaris van onze nieuwe en gebruikte auto’s om vandaag nog op zoek te gaan naar uw volgende auto.

Gratis Auto Kopen Service bevestigt de beste prijs van de dealer, vergelijkt financiering & lease opties, en regelt de uiteindelijke levering van uw auto. Onze geen gedoe belofte betekent dat u altijd een geweldige auto kopen ervaring.