Kopen van een pick up

Kopen van een pick up: wat u moet weten voordat u uw eerste pick-uptruck koopt

Het kopen van een pick-up is een spannend moment en een grote financiële investering. Hoewel het gemakkelijk is om in de opwinding te raken en je te laten meeslepen, is het ook gemakkelijk om in de val te lopen van het kopen van een vrachtwagen zonder echt te begrijpen wat erin zit of hoe je het gaat gebruiken. Als je nieuw bent in de wereld van pick-uptrucks, loop je een nog groter risico op deze fout, en het is een fout die je tienduizenden dollars kan kosten. 

Voordat je erin duikt en een aardige cent uitgeeft aan een vrachtwagen die meer is dan je aankan, moet je de feiten kennen. Als koper van een pick-up voor het eerst zijn dit de belangrijkste dingen die u moet weten bij het kopen van een vrachtwagen. 

Kopen van een pick up – Bepaal hoe u de pick-up gaat gebruiken

Misschien wilt u een pick-up om uw camper te slepen of bouwmaterialen te vervoeren. Misschien ben je van plan om je pick-up te gebruiken op achterafwegen en om beekjes over te steken. Of het kan een forensenvrachtwagen zijn die zelden het trottoir verlaat. Misschien wil je gewoon een pick-up truck omdat je het leuk vindt hoe pick-ups eruitzien.

Dat zijn allemaal geldige redenen om een ​​pick-up truck te willen. Maar het kennen van de waarheid achter  waarom  u een pick-up koopt, zal uw leidende licht zijn bij het kopen van een vrachtwagen. Zie het als volgt: als u een auto zou kopen die veilig zou passen bij uw kleine kinderen en uw uitgebreide familie, zou u geen sportwagen kopen. Hetzelfde principe geldt voor vrachtwagens. Een vrachtwagen die u wilt gebruiken om te slepen, is anders dan een vrachtwagen die u gebruikt voor de bouw of voor dagelijks woon-werkverkeer. Vrachtwagens zijn net zo aanpasbaar als auto’s, zo niet meer, dus als u de exacte bedoelingen kent, kunt u uw budget en vereisten bepalen. 

Ga niet winkelen zonder de Pickup Lingo te leren

Als u niet gestoord wilt worden door de nomenclatuur van het kopen van vrachtwagens, kunt u het beste de vrachtwagentaal opfrissen voordat u naar de dealer gaat. Er zijn veel verschillende uitdrukkingen die uniek zijn voor de vrachtwagencultuur, en verwarrend genoeg betekenen sommige precies hetzelfde. Gelukkig hoef je niet het hele alfabet voor pick-ups te leren. Voor een koper die voor het eerst een pick-up truck koopt, zijn hier de belangrijkste zinnen om te begrijpen:

 • Laadvermogen : hoeveel gewicht de vrachtwagen kan dragen in bed en cabine samen.
 • Trekvermogen: hoeveel gewicht de vrachtwagen kan trekken. Als u een vrachtwagen koopt om een ​​camper, aanhanger of boot te trekken, zorg er dan voor dat u weet hoeveel het weegt om het trekvermogen te beperken. 
 • AWD (All-Wheel Drive):  vrachtwagens die te allen tijde automatisch alle vier de wielen aandrijven (in tegenstelling tot 4WD-voertuigen, die handmatig kunnen worden geschakeld tussen 2WD en 4WD).
 • Short Bed: de kortste standaard beschikbare vrachtwagenbedlengte, ongeveer 5’8″. 
 • Standaard bed: de standaard gemiddelde lengte van een vrachtwagenbed, ongeveer 6’5 “.
 • Lang/verlengd bed: de langste standaard vrachtwagenbedlengte, meestal 8′. 
 • Standaardcabine: cabine met één rij stoelen, meestal geschikt voor 2 tot drie personen met zeer beperkte opbergruimte achter de rij (of helemaal niet).
 • Verlengde cabine: cabine met twee rijen stoelen, maar de achterdeuren zijn omgekeerd scharnierend. De achterdeuren van de meeste verlengde cabines kunnen alleen worden geopend als de voordeuren open zijn. Op de achterste rij is de beenruimte beperkt.
 • Dubbele cabine: een stap hoger dan de verlengde cabine, deze bieden ook twee rijen stoelen, maar de tweede set deuren is niet omgekeerd scharnierend en de achterdeuren zijn korter dan de voordeuren. Op de achterste rij is de beenruimte nog beperkt. 
 • Dubbele cabine: de grootste beschikbare cabine, deze trucks bieden twee volledige rijen zitplaatsen met zowel voor- als achterdeuren van ongeveer dezelfde grootte. 
 • Heavy duty: soms een “1-tons vrachtwagen” genoemd, zware vrachtwagens zijn gemaakt voor het slepen of vervoeren van zwaarder materieel. Deze vrachtwagens hebben doorgaans een groter laadvermogen en/of trekvermogen.
 • Licht gebruik : een alledaagse vrachtwagen, ook wel een “halve ton vrachtwagen” genoemd. Deze vrachtwagens lenen zich goed voor woon-werkverkeer, het verplaatsen van grote voorwerpen en het slepen van kleinere ladingen.

 

Kopen van een pick upEr is een goede reden waarom de meeste forenzenauto’s kleine sedans zijn. Parkeren in een stad, of een dichtbevolkt gebied, is al moeilijk genoeg met een kleine auto. Met een pick-up truck kan het een nachtmerrie zijn.

Wanneer u de maat besluit, neem dan even de tijd om na te denken over waar u de truck mee naartoe neemt. Als u van plan bent om hem van tijd tot tijd in een garage te parkeren, overweeg dan de extra kosten die vaak op vrachtwagenparkeren worden geplakt. Denk voor forensen en stadsbewoners aan parkeerproblemen. Is een uitschuifbaar bed het waard om op 800 meter van je huis te parkeren, omdat het de enige plek is die groot genoeg is? Als u kiest voor een kort bed en een standaardcabine, blijft uw truck gemakkelijk genoeg om te parkeren, maar als u van plan bent de truck te gebruiken om grotere items te verplaatsen, moet u mogelijk het parkeercomfort opofferen om het formaat te krijgen dat u nodig heeft. 

Wanneer u op zoek bent naar uw vrachtwagen, is een van de beste manieren om alle beschikbare opties te verkennen, door uw perfecte model online te bouwen. Het is precies hetzelfde als wanneer u dit doet om uw perfecte auto te ontwerpen: selecteer kleuren, garnituren, constructie en speciale functies om een ​​truck te maken die precies bij u past – en om te zien hoeveel het u gaat kosten. Net als wanneer u een auto koopt, zal uw perfecte model veel duurder zijn – en zal het langer duren om te krijgen – dan een vergelijkbaar model dat op een dealerkavel staat. Omdat dat het geval is, moet je je voorbereiden om compromissen te sluiten, tenzij je bereid bent extra geld te laten vallen. 

Bereid je voor op de prijsstijging van de pick-up

e kunt er niet omheen: het bezit van een vrachtwagen is duurder dan het bezit van een auto. Je bent misschien voorbereid op de stickerschok bij de dealer, maar daar houdt het niet op. MPG op vrachtwagens is aanzienlijk lager dan op auto’s, waardoor uw gasbudget hoger is (zelfs meer als u een dieselwagen koopt). Een autoverzekering kost doorgaans meer voor vrachtwagens. Onderhoud en materialen kunnen groter en veel duurder zijn dan auto’s. Kortom, het bezitten van een vrachtwagen gaat veel meer kosten dan het bezitten van een auto. 

Dat betekent niet dat het bezit van een vrachtwagen een onmogelijke luxe is, alleen dat je rekening moet houden met deze extra kosten. Met Dolly kunt u optimaal profiteren van uw afhaling en de extra kosten afbetalen . Werk aan uw eigen schema om leden van uw gemeenschap te helpen verhuizen, nieuw meubilair op te halen, donaties weg te nemen en meer. En met een inkomen van meer dan $ 30 per uur, zal het afbetalen van uw pick-up truck al een stuk eenvoudiger zijn door slechts een paar Dolly’s per week te nemen. 

Gebruikt kopen? Breng een (monteur) vriend mee

Vrienden laten vrienden geen gebruikte vrachtwagen kopen zonder een monteur te raadplegen. U weet al dat onderhoud en onderdelen voor vrachtwagens doorgaans meer kosten dan voor auto’s, waardoor het nog belangrijker is om een ​​gebruikte vrachtwagen te laten keuren voordat u deze koopt. Als u niemand kent die als monteur werkt, kunt u misschien iemand van de plaatselijke reparatiewerkplaats betalen om het voertuig voor u te inspecteren. 

Nadat u uw gebruikte vrachtwagen heeft gekocht, vervangt u alle vloeistoffen en brengt u deze naar de winkel voor een goede inspectie. Zelfs als er niets mis mee is en het heeft minder dan 50.000 mijl, een inspectie zal u vertellen met welke potentiële problemen het voertuig in de toekomst kan worden geconfronteerd, plus wat u moet doen om het in de best mogelijke staat te houden.

Als je eenmaal je perfecte pick-up truck hebt gevonden, zul je blij zijn dat je alle opties hebt doordacht. Je zult ook snel de “man met een vrachtwagen” worden waar je vrienden contact mee opnemen voor verhuishulp. In plaats van geld te verliezen door je vrienden te helpen verhuizen, word je een Dolly Helper en verdien je meer dan $ 30 per uur door leden van je gemeenschap te helpen hun spullen te verhuizen. Neem alleen de Dolly’s waar je aan wilt werken en stel je eigen schema in om geld te verdienen om je vrachtwagen af ​​te betalen (of te sparen voor je volgende) met Dolly .